Sponsrat

Skribent

MovieZine

16 november 2022 | 13:00

Kicka igång Fotbolls-VM hos C More

Förbättra din världsmästerskapsupplevelse med erbjudanden från C More. Teckna 12 månader och spara hela 1200 kr!
Artikeln innehåller sponsrade länkar.
 
Självklart vill du uppleva VM 2022 i Qatar i absolut världsklass. Trots Sveriges frånvaro så har vi många (många) spännande matcher att se fram emot. Starten den 20 november kan inte komma fort nog!
 
Hälften av alla FIFA Fotbolls-VM matcher kommer att streamas hos C More. Däribland VM-finalen och alla gruppspelsmatcher med regerande mästaren Frankrike där de kommer att möta Danmark. Detta vill du absolut inte missa!
 
Just nu har C More dealen för dig som älskar fotboll. Med deras pluspaket för 349 kr/mån* får du uppleva fotbolls-VM som det ska upplevas helt fritt från frustrerande reklamavbrott, så att du kan ta del av alla spännande studioanalyser före och efter matcherna (C-More har tagit in många folkkära fotbollsprofiler). Bäst av allt behöver du inte oroa dig för att missa något, med streaming har du tillgång till alla matcherna direkt i dina portabla enheter.
 
För den riktigt inbitna fotbollsfantasten kan vi rekommendera C Mores Premium Plus-paket för 549 kr/mån* där det ingår ännu mera fotboll.
 
Att följa ett av världens största idrottsevenemang blev genast ännu mer spännande med C-Mores erbjudanden. Så förgyll vintermörkret med ett streamat Fotbolls-VM, det är ju första (och kanske enda) gången vi får den chansen!
 

Skaffa C More idag: teckna Plus eller Premium Plus här

 
* Helt utan bindningstid. Men tecknar du 12 månader sparar du hela 1200 kr.
 
 

Så ser du Fifa Fotbolls-VM 2022 på TV4 och C More

 
FIFA Fotbolls-VM avgörs för första gången på vintern och spelas mellan 20 november och 18 december i Qatar. TV4 och C More sänder bland annat regerande mästaren Frankrikes samtliga gruppspelsmatcher, två gruppspelsmatcher med Danmark och två gruppspelsmatcher med Brasilien. VM-finalen avslutar mästerskapet på TV4 och C More den 18 december. Läs mer här...
 
- Det blir ett annorlunda VM. Av lätt insedda skäl och på goda grunder det mest ifrågasatta genom tiderna. På det sportsliga planet är det världens största fotbollsturnering där de flesta av världens bästa spelare är på plats. Fotbollsmässigt blir det ett underhållande sällskap i adventstider, även utan Sveriges medverkan, säger Lasse Granqvist, kommentator på TV4 och C More.
 
Samtliga 32 matcher från FIFA fotbolls-VM som sänds på TV4:s kanaler streamas även exklusivt på C More. SVT sänder övriga 32 matcher.
| 16 november 2022 13:00 |