Trailer

Skribent

Alexander Kardelo

21 juli 2023 | 07:20

Kaos och kattungar i nya trailern till "The Marvels"

Higher. Furrier. Faster. Den nya Marvelfilmen landar på bio i november.
Marvel Studios skippade sin medverkan på Comic-Con i San Diego i år, på grund av den pågående Hollywoodstrejken. Men de passar ändå på att släppa en ny trailer under samma helg som mässan - spana in en färsk titt på höstens superhjälte-teamup i "The Marvels" här nedan...
 

"The Marvels" är en uppföljare till 2019 års "Captain Marvel" och till tv-serien "Ms Marvel". Tre kvinnliga hjältar strålar samman när det blir uppenbart att deras superkrafter är sammanlänkade. Varje gång de använder dem byter de plats med varandra. Intergalaktiskt kaos utbryter. Söta kattungar dyker upp.
 
 
Den nya trailern är inte så annorlunda mot den första som släpptes i våras, men har några nya scener - och mer fokus på skurken Dar-Benn spelad av Zawe Ashton. Skådespelerskan är för övrigt förlovad med Tom Hiddleston som spelat MCU:s favoritbuse Loki i många år. Och visst kom han med några goda råd:
 
- Han sa: det du ger Marvel får du själv tillbaka. Om du går in i projektet med öppet hjärta och bara ger fansen en otrolig upplevelse, kommer du få en otrolig upplevelse själv på inspelningen. Det gav mig makt.
 
- Han gav mig också praktiska tips som: se till att du har tillräckligt med dragkedjor i din kostym för att kunna gå på toa, skrattar Ashton i en intervju med EW.com.
 
"The Marvels" får svensk biopremiär 10 november.
| 21 juli 2023 07:20 |