Serie

Skribent

Josefine Krischausky

1 december 2022 | 19:45

Känslosam första teaser till dokumentärserien "Harry och Meghan"

"Jag var tvungen att göra allt för att skydda min familj", säger prins Harry i vår första förhandstitt på den kommande Netflix-dokumentären.
Netflix må inte vara nybörjare när det kommer till att låta publiken komma nära den brittiska kungafamiljen, men nu är det dags för nya huvudpersoner att stå i fokus, och denna gång i en dokumentär istället för en dramaserie. Snart kommer "Harry och Meghan", en intim dokumentärserie som låter prins Harry och Meghan Markle tala ut om sina upplevelser. 
 
I en första teaser får vi ta del av svartvitt arkivmaterial och tidigare osedda bilder, men även se och höra delar av nya, känslosamma intervjuer med paret, där de berättar om varför de i början av 2020 valde att distansera sig själva från kungahuset. 
 
– Ingen ser vad som händer bakom stängda dörrar, säger Markle i klippet. 
 
 
Dokumentärserien består av sex avsnitt och regisseras av Liz Garbus, som sedan tidigare ligger bakom Oscarsnominerade "What Happened, Miss Simone?". Enligt teasern kommer "Harry och Meghan" att släppas på Netflix inom kort, men ett exakt premiärdatum har ännu inte bekräftats.
| 1 december 2022 19:45 |