Film

Skribent

Alexander Dunerfors

11 augusti 2016 | 21:00

”Jurassic World 2” kommer inte att göra om samma misstag

Bryce Dallas Howard siktar på en T-Rex-anpassad garderob.
”Jurassic World” är officiellt den största filmen från sommaren 2015, med fina kritikerbetyg och framför allt helt massiva publiksiffror. Men ingen har kunnat undgå en lustig liten detalj som förföljer Bryce Dallas Howard än idag. Nämligen det faktum att hennes karaktär Claire springer i högklackat hela filmen igenom. Även när det gällt att fly från en T-Rex.

- Det kom såklart som en överraskning, och jag har fått ett skämt som kommer följa mig resten av livet. Jag kan bli en av de där personerna som pratar om det även om 80 år.

Nätet har haft väldigt kul med hennes klackar, och hon har å andra sidan haft väldigt kul på nätet, medger Bryce Dallas Howard i en intervju med Huffington Post.

- Oh my gosh! Det är så roligt med alla GIF:s på nätet. Såg ni den där alla från de tidigare filmerna, inklusive dinosaurier, bar högklackat? Hysteriskt kul.Men till nästa film har de lärt sig en läxa. Regissören Colin Trevorrow, som producerar ”Jurassic World 2”, ska ha skickat Bryce ett sms med texten ”#NoHeels2018”. Och hon tänker stå fast vid det:

- Jag ska upprepa det tills jag är säker på att det faktiskt blir så, lovar skådespelerskan. 

2018 kommer alltså ”Jurassic World 2”, där Bryce Dallas Howard förhoppningsvis har fått lämpliga skor att springa i. Regisserar gör J.A. Bayona (”The Impossible”) och vi räknar med att även Chris Pratt återkommer i sin roll. 
| 11 augusti 2016 21:00 |