Film

Skribent

Josefine Krischausky

6 april 2021 | 22:00

Julia Roberts och George Clooney återförenas på bioduken nästa höst

Duon spelar ett före detta par i den romantiska komedin "Ticket to Paradise".
Efter att tidigare ha mötts på bioduken vid flera tillfällen, i "Ocean's Eleven"-filmerna och thrillern "Money Monster", återförenas Julia Roberts och George Clooney ännu en gång, i den romantiska komedin "Ticket to Paradise". Deadline, som först rapporterade om projektet i februari, meddelar även att Universal planerar en biopremiär för hösten 2022. 
 
I filmen kommer Roberts och Clooney att spela ett före detta par, som får det gemensamma uppdraget att stoppa deras dotter, som är förblindad av kärlek, från att göra samma misstag som de själva en gång i tiden gjorde. Inspelningen kommer att ske senare i år, på plats i australiska Queensland.
 
För regin står Ol Parker, som bland annat ligger bakom de romantiska komedierna "Imagine Me and You" och "Mamma Mia! Here We Go Again". Manuset har han skrivit tillsammans med Daniel Pipski. 
 
Roberts sågs senast i tv-serien "Homecoming" samt dramat "Ben is Back", och kommer härnäst att synas bland annat i serien "Gaslit". Clooney var senast aktuell (både som regissör och huvudrollsinnehavare) med  "The Midnight Sky", och regisserar just nu filmen "The Tender Bar".
 
"Ticket to Paradise" planeras få biopremiär i USA den 30 september 2022.
| 6 april 2021 22:00 |