Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

3 september 2019 | 20:00

Jude Laws sexiga "The New Pope" kommer till Sverige i december

Den nya säsongen av Paolo Sorrentinos "The New Pope", med Jude Law och John Malkovich i huvudrollerna, får svensk premiär hos C More i december.
I slutet av 2016 kunde vi följa Jude Law, i en av hans absolut bästa roller hittills, som den hänsynslöse men unge påven i miniserien "The Young Pope". Drygt tre år senare är det nu snart äntligen dags för uppföljaren "The New Pope", som är en samproduktion mellan Sky, Canal+ och HBO, att få svensk premiär.
 
C More bekräftade själva nyheten att man kommer att visa Sorrentinos nya påve-centrerade miniserie, det är däremot fortfarande oklart på vilket sätt de båda fristående serierna kommer hänga ihop - förutom att Jude Law och flera andra skådespelspelare återvänder till sina tidigare roller.
 
Den nya påven i "The New Pope" verkar däremot syfta på John Malkovich nya karaktär. Frågan är även huruvida de drömska, lättklädda och oväntat påve-sexiga bilderna på Jude Law vandrandes på stranden kanske följer "den unge påven" i livet efter detta? Eller om hans karaktär bara valt att avsäga sig sin titel...
 
 
Det finns inget exakt datum för premiären ännu, men nu vet vi åtminstone att serien kommer att släppas någon gång i december hos C More.
 

Läs också: Marilyn Manson och Sharon Stone klara för "The New Pope"

 
Kommer du att ge "The New Pope" en chans? Vad tyckte du om "The Young Pope"? Kommentera gärna nedan!
| 3 september 2019 20:00 |