Film

Skribent

Viktor Eriksson

10 april 2024 | 22:00

Jubel när filmen om Michael Jackson visades upp – innehåller över 30 låtar

Producenten Graham King avslöjade också att det kommer att bli en lång film.
Lionsgate har nu visat upp trailern för sin kommande Michael Jackson-film “Michael” i samband med filmbolagets panel på CinemaCon i Las Vegas. The Hollywood Reporter skriver att publiken med biografägare på plats jublade när trailern visades upp.
 
Den ska inletts med att Jackson 5 framför sin hit "ABC" på TV varpå den hoppar till en konsert från 1990-talet där Michael Jackson framför sin hit “Man in the Mirror”. Trailern innehöll också klipp som visade Jackson som åtföljd av fans och paparazzi. I filmen spelas Michael Jackson av sitt eget syskonbar Jaafar Jackson som uppges vara slående lik honom.
 
I samband med visningen av trailern avslöjade filmens producent Graham King också att “Michael” kommer att innehålla över 30 låtar och att den kommer att bli “lång”.
 
– När du nämner hans namn så har alla en åsikt. För första gången någonsin så kommer generationer med biobesökare att komma samman för en skildring av den hårdast arbetande artisten som någonsin levat, säger Graham King.
 
“Michael” kommer att ha premiär på bio i Sverige den 16 april 2025. När filmens trailer kan komma att bli tillgänglig för allmänheten är än så länge okänt.
 
Vilka låtar och framträdanden hoppas du dyker upp filmen? 
| 10 april 2024 22:00 |