Film

Skribent

Alexander Dunerfors

23 maj 2018 | 14:00

Josh Brolin ser fram emot att filma "X-Force"

Trion Cable, Domino och Deadpool kommer tillbaka i Drew Goddards regi.
I bioaktuella "Deadpool 2" presenteras biopubliken för X-Force, en tuffare version av X-Men, med bland andra Terry Crews och Bill Skarsgård ombord.

Utan att gå in på spoilers, så väcker filmen en del frågor kring hur just detta gäng ska kunna fortsätta en ny franchise, men klart är iallafall att Josh Brolins Cable kommer tillbaka. Nyligen pratade han med CinemaBlend om Drew Goddards "X-Force":

- Drew gör en egen film nu, så han har precis börjat på "X-Force" och jobbar nära Ryan Reynolds. Men jag älskar att tala med Drew Goddard. Han är superintelligent, en otrolig kille. Och jag är säker på att han kommer göra något speciellt.
 
Large 4ab2d7a6c0388097dab263a099087c29 dp2
 
Drew Goddard har skrivit filmer som "The Martian" och "World War Z", och regidebuterade år 2012 med skräckfilmen "The Cabin in the Woods". Skådespelarna som just nu är bekräftade för hans "X-Force" är Josh Brolin som Cable, Zazie Beetz som Domino och Ryan Reynolds som Deadpool... Men vi håller tummarna för att Bill Skarsgård får en plats i teamet igen (tidsresor, hallå).

Nyligen pratade även manusförfattarna Rhett Reese och Paul Wernick om de tror att en ensemblefilm som "X-Force" kan göras lika barnförbjuden som "Deadpool".

- Jag tycker det roliga med X-Force är att de är mycket mer moraliskt flexibla än X-Men. De kan smutsa ner händerna. Det finns mera gråzoner. Det blir mer vågat, helt säkert "rated R". Vi får se en ensemblefilm som förhoppningsvis tänjer på gränserna lika mycket som "Deadpool" gjorde, säger Reese till CBR.
 
"Deadpool 2" går just nu på bio. Vad hoppas ni få se i "X-Force"-filmen?
| 23 maj 2018 14:00 |