Spel

Skribent

Anders Eklöf

11 december 2020 | 09:08

Josef Fares visar upp sitt nya spel "It Takes Two"

Den tidigare filmskaparen Josef Fares visar upp en första trailern för hans senaste spel "It Takes Two".
För ett tag sedan bekräftade regissören Josef Fares, som tidigare gjort spelen "Brothers: A Tale of Two Sons" och "A Way Out", att hans studio Hazelight jobbar på ett nytt spel kallat "It Takes Two"
 
Precis som namnet antyder handlar det återigen om ett spel för två spelare. "It takes two, baby", som Marvin Gaye och Kim Weston sjunger i den första trailern för spelet. 
 
 
Spelet handlar om en familj där dottern märker att de tidigare lyckligt gifta föräldrarna Cody och May verkar ha det lite svajigt i relation. Dottern gör det enda rätta och förvandlar sina föräldrar till levande dockor, som måste ta sig igenom en rad olika utmaningar för att hitta tillbaka till varandra. 
 
"Ett actionäventyr som kommer att blåsa skallen av dig", som regissören sagt tidigare
 
 
Enligt mig ser det riktigt lovande ut med sin färgglada grafik, humor och en till synes gripande berättelse. Hazelights senaste spel "A Way Out" fick det godkända betyget 3 av 5 från oss här på MovieZine, så förhoppningsvis tar "It Takes Two" sig över den gränsen. 
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
 
Josef Fares var tidigare en hyllad filmregissör som gjort idag klassiska filmer som "Kopps", "Jalla! Jalla!" och "Farsan". Under några år var han en av panelmedlemmarna i Sveriges Radio-programmet P3 Spel och skapade senare sitt egna första spel, "Brothers: A Tale of Two Sons". 
 
 
"It Takes Two" kommer till Playstation 4, Playstation 5, Xbox One, Xbox Series X/S och PC den 26 mars.
 
Vad har du tyckt om den tidigare filmskaparens andra spel? 
| 11 december 2020 09:08 |