Serie

Skribent

Alexander Svensson

4 mars 2024 | 21:00

Jonathan Nolan säger att "Fallout"-serien nästan är "Fallout 5"

Dessutom har vi nya posters för den annalkande postapokalyptiska serien!
TV-serieadaptionen av den älskade spelserien “Fallout” närmar sig med en stormsteg, och seriens skapare Jonathan Nolan (brorsa till Christopher, ligger bakom “Westworld” och manusen till “The Dark Knight och “The Dark Knight Rises”) har nu varit ute och berättat lite för Total Film om vad man som fan kan förvänta sig av serien.
 
- Det närmsta jag gjort vad vi gör med “Fallout” är arbetet med Batman, då det finns så många berättelser i Batman-universumet att det inte finns en kanonisk version av det, så man är fri att uppfinna sin egen.
 
- Varje “Fallout”-spel är en diskret historia - en annan stad, en distinkt huvudperson - inom samma mytologi. Vår serie har samma relation till spelen som spelen har till varandra. Det är nästan som att vi är “Fallout 5”. Jag vill inte låta arrogant, men det är bara en icke-interaktiv version av det, eller hur?
 
Serien har dessutom fått tre nya posters, i tecknad stil, där vi ser seriens tre huvudkaraktärer Lucy (Ella Purnell), Maximus (Aaron Moten) och The Ghoul (Walton Goggins). De kan ses nedan:
 
 
 
 
“Fallout” har premiär på Amazon Prime Video den 12 april.
 
| 4 mars 2024 21:00 |