Film

Skribent

MovieZine

21 juni 2021 | 10:30

"Jolt" med Kate Beckinsale släpps i sommar

I juli har actionfilmen "Jolt" premiär på Amazon Prime Video. Kate Beckinsale spelar huvudrollen som en kvinna med mordiska impulser.
Filmsommaren 2021 verkar tillhöra de tuffa brudarna. Scarlett Johansson är snart tillbaka som "Black Widow", och i "Gunpowder Milkshake" kommer vi få möta en välbeväpnad armé av hårda bibliotekarier. Lägg nu även till "Jolt" i mixen av actionfilmer att se fram emot.
 
 
I "Jolt" får vi följa Lindy, en kvinna med en smärtsam hemlighet. På grund av en sällsynt neurologisk störning upplever hon sporadisk ilska och mordiska impulser som bara kan stoppas genom att hon chockar sig själv med en speciell elektrisk apparat.
 
Oförmögen att hitta kärlek i en värld som räds hennes bisarra tillstånd lyckas hon ändå hitta någon hon litar på tillräckligt länge för att bli kär. Men det blir inte långvarigt – Lindy hittar sin kärlek mördad strax därefter. Förkrossad och upprörd inleder Lindy ett hämndfyllt uppdrag för att hitta mördaren, samtidigt som hon förföljs av polisen som misstänker att hon är mördaren.
 
 
I rollistan finns förutom Kate Beckinsale också Bobby Cannavale, Jai Courtney, Laverne Cox, Susan Sarandon och Stanley Tucci. För regin står Tanya Wexler ("Hysteria", 2011).

"Jolt" släpps på svenska Amazon Prime Video den 23 juli.
| 21 juni 2021 10:30 |