Film

Skribent

Alexander Kardelo

29 oktober 2021 | 21:15

John Woo regisserar actionfilm med Joel Kinnaman. Helt utan dialog!

En actionrökare helt utan dialog? "Silent Night" är den stora snackisen bland köparna på American Film Market.
Joel Kinnaman har fått en ny stenhård roll i Hollywood. Han kommer att spela huvudrollen i "Silent Night", som beskrivs som en "hödljudd actionfilm helt utan dialog".

Och inte nog med det - med John Woo i registolen finns all anledning att höja peppen. Regissören bakom sköna actionrökare som "Face/Off" och "Mission: Impossible II" har nu återvänt från Hong Kong till Hollywood för sin nästa film på amerikansk mark - den första sen 2003 års "Paycheck". Deadline skriver att "Silent Night" har väckt hyfsad buzz inför American Film Market som startar på måndag.

Handlingen låter dock rätt standard: "Silent Night" följer en farsa som ger sig ner i den undre världen för att hämnas sin döde son.

Sist vi såg Kinnaman var i James Gunns "The Suicide Squad" och tv-serien "In Treatment". Han syns också i dramathriller "Brothers by blood" som gick direkt till streaming, samt Apples sci-fi-serie "For All Mankind". Hollywood-karriären verkar med andra ord gå bra, med en skön mix av blockbusters och mer prestigefyllda projekt.
| 29 oktober 2021 21:15 |