Film

Skribent

Alexander Dunerfors

11 oktober 2016 | 15:00

”John Wick: Chapter 3” planeras redan

Regissören Chad Stahelski spånar idéer för en tredje film.
Spoilervarning: det låter som att Keanu Reeves överlever vad som än väntar honom i ”John Wick: Chapter 2”. Men jakten på rättvisa är långt ifrån över. 

Filmens regissör Chad Stahelski berättar att man redan blickar framåt mot en tredje film om den hämndsökande före detta lönnmördaren.

- Studion har bett oss att slå våra huvuden ihop och se om vi kan komma på något. Ian McShane blir en stor del av nästa film, och även Lance Reddick. Vi har några idéer.

Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600

Trots svaga biosiffror för ”John Wick” (knappt 15.000 såg den på svensk bio) har actionfilmen snabbt hittat sin publik på hemmamarknaden och intresset är stort för ”Chapter 2” som släpps i februari.

- När det gällde att komma på en idé till uppföljaren hade vi tio dåliga idéer. Sen tänkte vi, ”fuck it”, vad skulle hända honom nästa dag? När vi slutade oroa oss hade vi bara kul, säger regissören till Collider.

- Är filmen bättre? Jag vet inte, det är en personlig åsikt. Den är tekniskt bättre, den är mer underhållande och vi utforskar karaktären mer. Men den blir också helt annorlunda.

Förutom Keanu Reeves i huvudrollen återser vi Ian McShane, Lance Reddick och John Leguizamo, nu i sällskap av bland andra Peter Stormare, Laurence Fishburne och Ruby Rose.


"John Wick: Chapter 2" kommer på bio 10 februari.
| 11 oktober 2016 15:00 |