Film

Skribent

MovieZine

17 juni 2021 | 15:15

John Cena-komedin "Vacation Friends" kommer till Disney+

Varning: det som händer på semestern stannar inte alltid på semestern. "Vacation Friends" får streamingpremiär 27 augusti.
En ny komedi med John Cena är på väg till Disney+. Lagom till sensommaren får vi följa med på en äventyrlig semester i "Vacation Friends", där också Lil Rel Howery medverkar.

"Vacation Friends" beskrivs som en vågad komedi om ett försiktigt par, Marcus och Emily, som lär känna två tokiga partyprissar under sin resa till Mexiko. De bestämmer sig för att släppa loss under en vecka, men blir förskräckta när Ron och Kyla flera månader senare dyker upp objudna på deras bröllop och hotar ställa till med kaos.

Jonathan Goldstein och John Francis Daley ("Game Night", "Horrible Bosses") är två av manusförfattarna bakom filmen. "Vacation Friends" ska tydligen ha varit på gång ända sedan 2005, med skådisar som Nic Cage, Will Smith och det f.d. äkta paret Chris Pratt och Anna Faris tänkta för huvudrollerna.
 
Filmen produceras av 20th Century Studios och släpps som en Hulu Original i USA och som en Star Original på Disney+ i bland annat Sverige den 27 augusti.
| 17 juni 2021 15:15 |