Film

Skribent

Alexander Kardelo

9 april 2022 | 08:30

Jim Carrey säger ja till "Ace Ventura 3" - om Christopher Nolan regisserar

Alrighty then! Jim Carrey vill visserligen lämna karriären bakom sig, men det finns några projekt som kan få honom att tänka om.
Förra veckan meddelade Jim Carrey sina fans att han "troligen" ska gå i pension. Trött på Hollywood och sugen på att måla och chilla verkar 60-åringen ha lagt filmkarriären på hyllan. 
 
Men han stänger inte dörren helt för en comeback. Om rätt regissör ringer kan Jim Carrey till och med tänka sig att återbesöka någon av sina gamla rollfigurer. E! News ställde frågan.
 
- Det krävs att något geni, en regissör som är en auteur, dyker upp med en totalt ny vision... Om Chris Nolan kom och sa: "Jag vill göra Ace Ventura men det ska vara realistiskt och något mer intressant"... då skulle jag lyssna, säger Jim Carrey.
 
 
Vi ska dock kanske inte hoppas på för mycket, Carrey känns som en förändrad person jämfört med komikern som slog igenom på 90-talet. (Även om "Den galopperande detektiven" i händerna på "Tenet"-regissören skulle bli... en upplevelse, är jag säker.)
 
- Men det har gått så lång tid, jag är en helt annan person idag och man skulle bara imitera vad man gjorde förr. Den ursprungliga inspirationen finns inte längre där.
 
Jim Carrey är just nu bioaktuell i "Sonic the Hedgehog 2", som kanske kan bli hans sista kommersiella film. Tidigare i år upprepade han sin roll från komedin "The Cable Guy" i en reklamfilm på Super Bowl.
| 9 april 2022 08:30 |