Spel

Skribent

Anders Eklöf

15 februari 2023 | 20:00

Jensen Ackles hånar "Hogwarts Legacy" i trailer för "Atomic Heart"

"Supernatural"-skådisen Jensen Ackles dyker upp i en snygg trailer för spelet "Atomic Heart".
Den 21 februari släpps spelet "Atomic Heart" till Playstation, PC och Xbox (ingår i Game Pass), som utspelar sig i en alternativ tolkning av Sovjetunionen under 1995 där avancerade onda robotar har tagit över världen.
 
I en ny live action-trailer för spelet får vi se ingen mindre än "Supernatural"- och "The Boys"-stjärnan Jensen Ackles i huvudrollen, där han går loss med elektriska krafter och en sågklinga vi känner igen från spelet.
 
Det är även ganska tydligt att trailern ger sig på ett annat väldigt framgångsrikt aktuellt spel, om trollkarlar och häxor (spoiler, "Hogwarts Legacy").
 
 
 
"Atomic Heart" utvecklas av den ursprungligen ryska studion Mundfish och beskrivs som ett actionrollspel i förstapersonsvy där du får använda improviserade vapen som du tillverkar av bitar från besegrade robotar. Du har även en magisk handske som ger dig krafter som telekinesi och elektricitet.
 
I slutet av trailern hör vi musik av "Doom"-kompositören Mick Gordon. Han har dock gått ut med att alla pengar han tjänar på spelet doneras till australiska Röda korsets krishjälp i Ukraina, för att stötta landet i kriget mot Ryssland.
 
"Atomic Heart" släpps till Playstation 4, Playstation 5, Xbox One, Xbox Series X/S och PC den 21 februari.
 
Vad tycker du om trailern för "Atomic Heart"?
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
| 15 februari 2023 20:00 |