Film

Skribent

Mats Karlsson

22 mars 2013 | 15:01

Jeff Bridges kan ersätta Jude Law i "Jane Got a Gun"

Även Tobey Maguire och Jake Gyllanhaal är aktuella att hoppa på westerndramat.

Det har varit minst sagt ett tuff vecka för produktionen av westerndramat "Jane Got a Gun". Först hoppade Michael Fassbender av, sedan dök inte regissören Lynne Ramsay upp på inspelningen och häromdagen sa Jude Law adjö till projektet. Nu har man hittat tre tänkbara ersättare till Jude Law och de är Tobey Maguire, Jake Gyllenhaal och Jeff Bridges, rapporterar LA Times.

Vem som ligger bäst till är svårt att säga, men enligt filmbolaget letar man efter någon som passar i hatt och med en internationell status. Jeff Bridges passar dock väldigt bra in i den beskrivningen och borde ligga bra till. Dessutom behöver man ha en skådespelare som kan hoppa in i en roll utan längre förberedelser, något som Bridges är skicklig på. Men det gäller att han både vill och har tiden att ta rollen.

Detta projekt har blivit utan att överdriva en riktig soppa och tar man dessutom med i beräkningen att Lynne Ramsays pr-agent är dotter till producenten Scott Steindorff gör det inte saken bättre.

- Min pappa Scott Steindorff har en oerhörd press på sig, men produktionen komemr att fortsätta. Tyvärr, men i den här staden går familjen först, säger Ramsays före detta pr-agent Jessica Steindorff.

| 22 mars 2013 15:01 |