Spel

Skribent

Thomas Linnaeus

9 september 2023 | 09:45

Actionikonen Jean-Claude Van Damme dyker upp i “Mortal Kombat”

I nya "Mortal Kombat 1" kommer man kunna spela som Jean-Claude Van Damme.  Men tyvärr finns han inte tillgänglig i standardutgåvan.
Äntligen så kommer Jean-Claude Van Damme till “Mortal Kombat”-världen. Men det är tyvärr inte som en egen karaktär, utan som en “kostym” för Johnny Cage. Nu har Netherrealm Studios visat upp hur actionikonen kommer att se ut i nya spelet, “Mortal Kombat 1”.
 
 
Van Damme och “Mortal Kombat” har en lång historia bakåt. Redan i första spelet från 1992, så ville spelskaparna Midway Games ha skådisen som en fighter. Dessvärre gick inte förhandlingarna ihop, och resultatet blev att man istället skapade karaktären Johnny Cage
 
- Vi försökte ett antal gånger med Van Damme. Men den här gången lyckades vi att få in honom. Och vi har faktiskt hans röst, så han kommer att bli Johnny Cage, berättade “Mortal Kombat”-skaparen Ed Boon i en intervju med Hot Ones.
 
Tyvärr räcker det inte med att köpa vanliga standardutgåvan av “Mortal Kombat 1” för att få tillgång till Van Damme. Vill du spela som skådisen måste du antingen köpa Premium Edition eller Kollector’s Edition av “Mortal Kombat 1”. Premiär för spelet blir den 19 september.
| 9 september 2023 09:45 |