Serie

Skribent

Carl Adam Anderberg

7 mars 2017 | 23:00

Jason Isaacs blir kapten i "Star Trek Discovery"

Lucius Malfoy tar över efter William Shatner och Patrick Stewart.
CBS:s storsatsning "Star Trek Discovery" har fått sig ett tungt tillskott till rollistan i form av Jason Isaacs, som nu är klar för att spela skeppets kapten. Isaacs karaktär kommer att heta Captain Lorca.

Den 53-årige britten är mest känd som den högfärdige Lucius Malfoy i "Harry Potter"-filmerna, och han är just nu aktuell i Gore Verbinskis "A Cure for Wellness".

Captain Lorca kommer inte att spela huvudrollen i serien, då det för första gången i seriens historia inte är kaptenen på skeppet som kommer att stå i centrum. Den äran får istället Sonequa Martin-Green (från "The Walking Dead") i rollen som Örlogskapten Rainsford. Vad den exakta skillnaden mellan kapten och örlogskapten är får gärna någon insatt människa svara på i kommentarsfältet nedan!

Produktionen av "Star Trek Discovery" är för övrigt i full gång, och premiären av serien är planerad till i höst. Förutom Isaacs och Martin-Green får vi även se Doug Jones, Anthony Rapp, James Frain, Terry Serpico, Maulik Pancholy, Michelle Yeoh och Shazad Latif rollerna.
| 7 mars 2017 23:00 |