Film

Skribent

Thomas Linnaeus

16 januari 2023 | 22:00

James Gunn om nya Marvel-karaktären: "Definitivt ingen schysst kille"

Äntligen introduceras Adam Warlock i Marvels filmer, och i en ny intervju berättar regissören James Gunn mer om den nya karaktären.
James Gunn har blivit högst ansvarig för DC:s nya satsning på superhjältefilmer, och som ett farväl till Marvels motsvarande universum avslutar regissören “Guardians of the Galaxy”-trilogin som först släpptes 2014.
 
I en ny intervju med Empire, har Gunn avslöjat mer om den kommande filmen. Här kommer galaxväktarna att träffa Adam Warlock, som är en rymdvarelse med som kan kontrollera stora mängder av energi.
 
Är Adam Warlock snäll eller dum då? Gunn svarar:
 
- Det är lite mer komplicerat än så. Men han är definitivt ingen schysst kille. Det vi ser är spädbarnsformen av Warlock, nyligen ur kokongen, och han förstår inte livet särskilt väl. Han är i grunden en baby.
 
I rollen ser vi den brittiska skådespelaren Will Poulter, som först uppmärksammades för filmen “We’re the Millers”, där han spelade den lite nördiga tonåringen Kenny. Gunn utvecklar varför just Poulter fick rollen:
 
- Folk på nätet sa: "Åh, Tom Cruise borde vara Adam Warlock”. Jag ville ha någon som var ungdomlig, och jag ville ha någon som kan spela både de dramatiska och humoristiska rollerna, inte bara för den här filmen, utan för hur Marvel kommer att använda Adam Warlock i framtiden. Han kan bli en riktigt viktig karaktär.
 
“Guardians of the Galaxy Vol. 3” har premiär den 3 maj i Sverige.
| 16 januari 2023 22:00 |