Film

Skribent

Alexander Svensson

15 november 2023 | 14:00

James Gunn är exalterad över Supergirl-filmen: "Bättre än jag hoppades"

Ett av DCUs kommande projekt är filmen "Supergirl: Woman of Tomorrow", och James Gunn är officiellt taggad.
DCs filmuniverse har en storslagen och omtalad reboot att se fram emot under ledning av James Gunn och Peter Safran. Flaggskeppsprojektet är såklart filmen “Superman: Legacy” där David Corenswet ersätter Henry Cavill i titelrollen. Men även en film om Supergirl, med titeln “Supergirl: Woman of Tomorrow” ligger på planeringsbordet, och nu har den ett manus.
 
Det var THR som exklusivt rapporterade att manusförfattaren Ana Nogueira arbetar på manuset till “Supergirl: Woman of Tomorrow”. James Gunn bekräftade sedan i vanlig ordning det hela via Instagram, där han hyllade Nogueiras arbete:
 
“Ana är en fantastisk författare vars manusadaption av Woman of Tomorrow är bättre än jag hoppades hoppades att den skulle vara. Vi är taggade på att gå framåt med den här unika versionen av Supergirl i den här vackra, stjärn-omspännande berättelsen.”
 
“Supergirl: Woman of Tomorrow” kommer att baseras på serietidningen med samma namn av Tom King, och kommer att skildra Supergirls brutala bakgrundshistoria och hur den skiljer sig från Superman. Vem som ska spela Supergirl är ännu oklart, men värt att notera är att Ana Nogueira arbetade på ett annat (och nu kasserat) Supergirl-manus innan James Gunn tog över DC, då för en film med Sasha Calle (som spelade karaktären i “The Flash”) i huvudrollen. Huruvida Gunn tänker erbjuda Calle att återvända till rollen eller vill välja en annan skådespelare får tiden utvisa.
 
Är du lika taggad på “Supergirl: Woman of Tomorrow” som James Gunn verkar vara?
 
 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av James Gunn (@jamesgunn)

| 15 november 2023 14:00 |