Film

Skribent

Carl Adam Anderberg

27 januari 2017 | 13:00

Jake Gyllenhaal tycker att Ryan Reynolds förtjänar en Oscar för sin insats i "Deadpool"

"Ingen hade kunnat göra det där förutom han."
Om du tyckte att Ryan Reynolds förtjänade lite uppmärksamhet från Oscars-akademin så är du inte ensam. Även Jake Gyllenhaal tycker nämligen att "Deadpool"-stjärnan var en av de som verkligen borde varit med bland de nominerade i kategorin Bästa manliga huvudroll. Detta enligt Entertainment Weekly.

Under en frågestund för sin senaste film, "Nocturnal Animals", kom frågan om "Deadpool" förtjänade en nominering på tal, och Gyllenhaal svarade:

- Vi snackar om briljanta insatser hela tiden, om skådisarna som verkligen sliter isär sig själva för sina roller, vilket jag tror starkt på. Men sedan kollar jag på Ryan Reynolds i "Deadpool" och säger: "Ingen hade kunnat göra det där förutom han". Det är verkligen han. Som konstnär kämpade han i flera år för att få det rätt och det fastnade på film. Och det är briljant. 

- Visst, det är en superhjältefilm och den drog in massa pengar, men det tar inte bort något från Ryans fenomenala arbete. För det är han. Jag menar, låt oss fråga oss själva: vad mer kräver vi från människor som skapar? Jo, något som verkligen är dem.

Den 24:e mars får Daniel Espinosas "Life" premiär, där Ryan Reynolds och Jake Gyllenhaal spelar huvudrollerna tillsammans med Rebecca Ferguson.

Håller du med Jake Gyllenhaal om att Ryan Reynolds borde fått en Oscarsnominering?
| 27 januari 2017 13:00 |