Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

14 oktober 2020 | 23:00

"Jag vet vad du gjorde förra sommaren" blir tv-serie hos Amazon Prime

Den nya skräckserien kommer däremot att flytta fram handlingen till modern tid.
Deadline rapporterar att Amazon Prime har lagt en beställning på en modern tv-version av slasher-skräckfilmen "Jag vet vad du gjorde förra sommaren" från 1997. 
 
Handlingen kretsar kring ett gäng tonåringar som blir förföljda av en mystisk mördare, exakt ett år efter en smitningsolycka - som ägde rum under firandet kvällen efter gänget tog studenten. Serien kommer att baseras på författaren Lois Duncans bok (med samma namn) från 1973, som även låg till grund för filmen. Boken kommer att adapteras av manusförfattaren Sara Goodman ("Preacher") som även kommer att producera serien tillsammans med en rad producenter inom Amazon Prime och Sony Pictures Television.
 
Filmen från 1997 regisserades av Jim Gillespie, med Jennifer Love Hewitt, Sarah Michelle Gellar, Ryan Philippe och Freddie Prince Jr. i huvudrollerna. Det är i nuläget oklart vilka skådespelare som kommer att få axla rollerna i den nya serien samt när den förväntas att bli klar. 
 

Läs också: ”Dexter” kommer tillbaka med en ny säsong

 
Är du sugen på att se vad man kan hitta på med "Jag vet vad du gjorde förra sommaren" som tv-serie? Kommentera gärna nedan!
| 14 oktober 2020 23:00 |