Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

4 maj 2022 | 14:00

"Jackass" återvänder med ny tv-serie hos Paramount+

Galenskaperna verkar aldrig vilja ta slut, till fansens glädje.
Efter framgångarna med den fjärde långfilmen "Jackass Forever", har Paramount+ lyckats övertala skaparna att återvända med en ny tv-serie. Variety rapporterar att Paramount Global-chefen Bob Bakish berättade den goda nyheten i samband med en presentation av företagets kvartalsresultat.
 
Det framgick däremot inte hur långt fram i tiden den nya "Jackass"-serien planeras få sin premiär. Men originalmedlemmarna Johnny Knoxville och Steve-O sägs åtminstone vara en del av serien, trots att skaparna själva tidigare sagt att de börjar bli för gamla för sina allt farligare stunts och spratt. Det vore därför inte helt otänktbart att serien kan tänkas försöka lägga över ansvaret på "Jackass"-gängets yngre och nyare förmågor, för att Paramount ska kunna fortsätta komma med nya galna projekt även i framtiden.
 
 
Den första "Jackass"-serien sändes på MTV under tre minisäsonger mellan 2000-2001, vilket även ledde till spinoffserierna "Wildboyz" och "Viva La Bam". Redan den 20 maj kommer vi däremot att få ta del av den "nya" filmen "Jackass 4.5" hos Netflix, en film som består av det extramaterial som inte fick plats i "Jackass Forever".
 
Kommer du att fortsätta följa "Jackass"-gängets galenskaper i den nya tv-serien? Eller börjar det bli för mycket? Kommentera gärna nedan!
| 4 maj 2022 14:00 |