Serie

Skribent

MovieZine

11 maj 2023 | 10:00

”Jack Ryan” kommer tillbaka med en sista säsong

Säsong 4 av actionpackade ”Tom Clancy’s Jack Ryan” når streamingtjänsten Prime Video i sommar.
"Tom Clancy’s Jack Ryan" återvänder för ytterligare en actionfylld säsong! Den fjärde och sista säsongen med John Krasinski i huvudrollen har premiär den 30 juni på Prime Video. Två nya avsnitt kommer att finnas tillgängliga varje fredag fram till en utlovat "episk säsongsfinal", den 14 juli.
 
Säsong 4 släpps alltså endast sex månader efter att den tredje säsongen hade premiär.
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
 
I denna sista säsong får vi följa huvudkaraktären under sitt farligaste uppdrag hittills. Som ny biträdande chef på CIA har Jack Ryan i uppdrag att utreda intern korruption och avslöjar en serie misstänkta hemliga operationer som kan blotta landets sårbarheter. När Jack och hans team undersöker hur allvarlig korruptionen är upptäcker han en mycket värre verklighet – en drogkartells sammanslagning med en terroristorganisation – som avslöjar en konspiration på nära håll vilket utmanar vår hjältes tro på det system han alltid har kämpat för att skydda.
 
Medverkar gör bland andra Wendell Pierce som James Greer, Michael Kelly som Mike November och Betty Gabriel som CIA:s tillförordnade chef Elizabeth Wright, samt Abbie Cornish som återvänder som Cathy Mueller. I denna säsong adderas även Michael Peña till rollistan.
| 11 maj 2023 10:00 |