Serie

Skribent

Robin Andersson

8 maj 2019 | 14:00

Allt vi vet inför nästa del i "Manhunt"-serien

Jack Huston och Cameron Britton hittas i huvudrollerna i "Manhunt: Lone Wolf".
"Manhunt: Unabomber" blev 2017 en succé, och med succéer kommer uppföljare. Nu får vi en ny del i antologiserien och den här gången kommer det att handla om bombattentaten som skedde under de olympiska spelen i Atlanta 1996.
 
Andrew Soroski kommer att skriva och producera den här delen som kommer att kallas "Manhunt: Lone Wolf".
 
Deadline rapporterar att Jack Huston och Cameron Britton kommer att axla huvudrollerna. Huston kommer att spela Eric Rudolph, hjärnan bakom bombattentaten. En man som ansågs vara en intensiv, charmig och smart manipulatör. En kameleont som blev den han behövde vara för att få sin mörka agenda att gå igenom. 
 Large 791908d17bd5d3bfd5345a8efa9f5040 untitled 1
 
Britton kommer att spela Richard Jewell, säkerhetsvakten som hittade en bomb vid den olympiska arenan och var beredd att offra sitt liv för att rädda hundratals oskyldiga. Han ansågs vara en hjälte, fram till att media falskt anklagade honom för att ha planterat bomben där själv.
 
Huston är känd från "Boardwalk Empire" och "Ben-Hur" (2016), och härnäst ser vi honom i Netflix-filmerna "The Earthquake Bird" och Martin Scorseses "The Irishman". Britton såg vi stjäla showen i "Mindhunter" där han spelade massmördarden Edmund Kemper, och hans tolkning belönades senare med en Emmy-nominering. Nu kan vi se honom i Netflix-serien "The Umbrella Academy".
 
Vad tyckte ni om "Manhunt: Unabomber"? Är ni intresserade av nästa del i serien?
| 8 maj 2019 14:00 |