Film

Skribent

Erika Jarhed

27 april 2023 | 11:30

Jack Black avslöjar vad "Kung Fu Panda 4" ska handla om

En fjärde "Kung Fu Panda" är på gång med regissören Mike Mitchell. Nu har skådespelaren Jack Black avslöjat detaljer om vad den fjärde filmen ska handla om.
I augusti förra året meddelades det att en ny "Kung Fu Panda" är på väg, vilket kommer att bli den fjärde delen i filmserien. Den senaste filmen hade premiär 2016, och nu sju år senare är det alltså dags för ännu en uppföljare. Men vad kommer den fjärde filmen handla om? Det har Jack Black, som gjort rösten till huvudkaraktären Po i alla tidigare filmer, berättat om på CinemaCon i Las Vegas i veckan.
 
"Kung Fu Panda 4" kommer att handla om hur Po lämnar Fredens dal för att åka till storstaden, men där kommer en oväntad personifiering av ondska vänta honom. En ny skurk, som kommer att heta Kameleonten, har anlänt och han är ingen man vill bråka med då han har en förmåga att tillkalla fiender från Pos förflutna. Det inkluderar Master Shifus tidigare elever och en påfågel, Lord Shen, som vill bli av med pandor en gång för alla. 
 
Förutom att Po måste bekämpa sin starkaste fiende hittills måste han även hitta en ersättare till att bli Dragon Warrior, då han inte kan vara det för alltid. 
 
Den fjärde filmen kommer att regisseras av Mike Mitchell som tidigare har gjort filmer som "Trolls" och "The Lego Movie 2: The Second Part". Black återvänder i sin roll som pandan Po, men vilka fler skådespelare vi kommer att få höra vet vi ännu inte. 
 
Biopremiär 8 mars 2024.
| 27 april 2023 11:30 |