Film

Skribent

Carl Adam Anderberg

13 maj 2015 | 10:00

"Död Snö" + "Sharknado" = sant

Möt de flygande mutant-hajarna som rids av Nazi-zombies.
Efter succén som "Sharknado" åtnjöt för två år sedan har sjuka koncept blivit det nya svarta för världens stolta B-films-makare. Allt ska korsas och muteras och ju sjukare premissen är desto bättre.

Det senaste påfundet tar nog ändå priset. Lyssna bara på vad "Sky Sharks" kommer handla om:

- Djupt under Antarktis isar upptäcker en grupp geologer ett gammalt Nazi-laboratorium, fortfarande intakt, där mörka experiment har skett. Ovetandes om sitt misstag släpper geologerna lös ett topphemligt experiment som tyskarna hade jobbat på; modifierade hajar som kan flyga, vars ryttare är genetiskt muterade, odöda, supermänniskor. Det enda som kan stoppa dem, och möjligtvis rädda världen, är en militär insatsstyrka kallad "Dead Flesh Four", som består av återupplivade amerikanska soldater som stupat i Vietnam.

Team Sky Sharks, som gör filmen, har nu lagt upp en kickstarterkampanj (för de som av någon anledning tycker att världen behöver fler flygande hajar med zombieryttare) och hoppas samla ihop 75 tusen euro för att finansiera projektet.

Som ett led i sin kampanj har de redan nu skapat en liten teaser på hur filmen kommer bli, och det är en orgie i blod, taskiga effekter och ostigt skådespeleri, men det kanske kan bli kul ändå.

Kolla in teasern själv:


Vad tror vi nu om detta?
| 13 maj 2015 10:00 |