Film

Skribent

MovieZine

29 juni 2021 | 07:55

Inspelningsstart för "Knives Out"-uppföljare

Rian Johnson har tagit med Benoit Blanc till Grekland.
Regissören Rian Johnson och hans stjärnspäckade gäng skådisar har just landat i Grekland, där ett nytt mordmysterium kan börja.

Inspelningen av "Knives Out 2" är nu officiellt igång med Daniel Craig tillbaka i rollen som mästerdetektiven Benoit Blanc. Rollistan består den här gången av helt nya ansikten, och vi kommer bland annat få se Dave Bautista, Edward Norton, Janelle Monáe, Kathryn Hahn och Kate Hudson bland de misstänkta.

"Tack till alla vänliga och tålmodiga människor här i Grekland som låter oss mörda och hålla på på deras fridfulla stränder", skriver Johnson på Twitter.
 
 
Första "Knives Out" - en ruggigt underhållande whodunnit - blev en riktig biosuccé, och spelade in över 300 miljoner dollar på en budget av 40 miljoner, meddelar Variety.

I våras stod det klart att streamingjätten Netflix köper rättigheterna till en andra och tredje film, för den rejäla summan av 450 miljoner dollar. Det är däremot inte klart om de planerar att visa uppföljarna på bio innan de släpps på streaming, eller när de får premiär.
| 29 juni 2021 07:55 |