Serie

Skribent

MovieZine

5 april 2022 | 09:15

Inspelningen av "The Witcher" säsong 3 är igång

Geralt, Ciri och Yennefer kommer tillbaka för nya fantasyspäckade äventyr på Netflix.
Den tredje säsongen av Netflix populära fantasyserie "The Witcher" har kommit igång med inspelningarna. Det meddelar streamingtjänsten med en nysläppt bild på skådistrion från första produktionsdagen. 
 
 
Här ser vi Henry Cavill (Geralt of Rivia), Anya Chalotra (Yennefer of Vengerberg) och Freya Allan (Princess Cirilla of Cintra) kura ihop sig i kylan i väntan på nästa scen. Netflix har också släppt en officiell beskrivning av den tredje säsongen där Chris magiska krafter står i fokus:
 
”När monarker, magiker och bestar på kontinenten tävlar om att fånga henne, tar Geralt Ciri och gömmer henne,för att skydda sin nyligen återförenade familj. Anförtrodd med Ciris magiska träning leder Yennefer dem till den skyddade fästningen Aretuza, där hon hoppas kunna upptäcka mer om flickans outnyttjade krafter. Istället upptäcker de att de har hamnat mitt i ett slagfält av politisk korruption, mörk magi och förräderi. De måste slå tillbaka och sätta allt på spel – eller riskera att förlora varandra för alltid.”
 
Den första säsongen av "The Witcher" släpptes i december 2019, och följdes av en andra säsong (fördröjd av pandemin) i december 2021. Än så länge finns det inget premiärdatum för säsong 3.
| 5 april 2022 09:15 |