Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

17 augusti 2018 | 22:00

Inspelningarna av nya "True Detective" är äntligen färdiga

Väntan har varit lång, men nu är vi äntligen ett stort steg närmare den tredje säsongen av "True Detective".
Den första säsongen av "True Detective" har av många hyllats som en av de bästa - någonsin. Det var kanske därför inte helt lätt att leva upp till de skyhöga förväntningarna som ställdes på seriens andra säsong. En säsong som inte direkt togs väl emot av seriens många fans.
 
Nu börjar vi däremot äntligen röra oss mot den tredje. Under kvällen igår rapporterade nämligen CB att inspelningarna av den kommande säsongen nu är helt avklarade. Vilket förhoppningsvis innebär att vi kommer att börja få se lite officiella bilder och teasers från produktionen inom kort.
 
HBO har själva sagt att de delvis bär viss skuld i att den andra säsongen inte riktigt mötte förväntningarna, då seriens skapare och manusförfattare (Nic Pizzolatto) fick avsevärt kortare tid på sig att bli klar med den. Inför den tredje säsongen har manuset därför fått arbetas på, precis så länge dess skapare har velat. Och med Oscarsvinnaren Mahershala Ali i huvudrollen är förhoppningarna återigen lika skyhöga som de var inför den förra (mindre lyckade) säsongen.
 
Den tredje säsongen av "True Detective" väntas få premiär någon gång under 2019.
 
Är du sugen på fortsättningen - eller gav du upp hoppet efter den andra säsongen? Kommentera gärna nedan!
| 17 augusti 2018 22:00 |