Film

Skribent

Mats Karlsson

28 juli 2010 | 16:03

Ingen "Sex and the City 3"

Kristin Davis tror inte att Warner Bros kommer att göra fler filmer i "Sex and the City"-serien.

HBO:s "Sex and the City" blev en riktig succé när den första filmatiseringen gick upp på biograferna 2008 och spelade in fantastiska 415 miljoner på en budget av 65 miljoner dollar. Uppföljaren "Sex and the City 2" gick däremot inte lika bra och spelade bara in 280 miljoner dollar med den högre budgeten på 100 miljoner. E! Online frågade Kristin Davis som spelar karaktären Charlotte i serien och i filmerna om det blir någon tredje film eller inte.

- Jag tror inte det, inte vad jag vet i alla fall. Jag önskar att det blev en fortsättning, men jag vet inte. Vi spelade in 300 miljoner dollar världen över. Det var en stor hype inför andra filmen, inte från oss dock, men av media som i slutänden inte gillade den, berättar Davis.

Davis berättar också att ingenting är omöjligt och att det finns en chans att filmbolaget beslutar sig för att göra en tredje film.

- Jag kan ha fel. Det fanns ju en tid då vi trodde att det aldrig skulle bli någon film överhuvudtaget, så man ska aldrig säga aldrig. Men det ser inte ljust ut, säger Davis.

| 28 juli 2010 16:03 |