Film

Skribent

Alexander Kardelo

6 maj 2021 | 16:15

”Infinite” med Mark Wahlberg går till Paramount+

Kan bli den första stora originalfilmen på streamingtjänsten.
Snart är det dags för nylanserade Paramount+ att få in lite mer muskler i sitt filmutbud. Idag står det klart att Antoine Fuquas nya sci-fi/action ”Infinite” skippar biograferna för att bli en streamingexklusiv titel på tjänsten.
 
I filmen spelar Mark Wahlberg en man som plågas av märkliga minnen - en hemlig grupp kallad Infinitiv upplyser honom om att de är fragment från några av hans tidigare liv. Den övernaturliga thrillern utvecklas till en kamp mot klockan när Chiwetel Ejiofor hotar att förgöra mänskligheten, av någon anledning. ”Infinite” släpps någon gång i juni, skriver Deadline.
 
 
Bob Bakish, VD på ViacomCBS, meddelade också att Paramount+ planerar att utöka sin filmkatalog rätt rejält med snart nästa månad. Runt 1000 filmer ska adderas för att erbjuda kunderna över 2500 titlar… iallafall i USA. Filmutbudet på svenska Paramount+ är än så länge långt ifrån lika imponerande, men vi räknar med att även det fylls på allt eftersom.
 
 
Det är tydligt att utbudet skiljer sig mellan länderna, och vi har ännu inte kunnat bekräfta om ”Infinite” släpps globalt.
 
Paramounts planer på att streama storfilmer som ”Mission: Impossible 7” och ”A Quiet Place Part II” på sin tjänst bara 45 dagar efter biopremiären gäller exempelvis bara i USA. Däremot kan vi (kanske) se fram emot en ny ”Paranormal Activity” som går till Paramount+ sent 2021.
| 6 maj 2021 16:15 |