Spel

Skribent

Vanja Tomin

10 december 2022 | 15:00

Idris Elba i ny trailer för "Cyberpunk 2077: Phantom Liberty"

I den nya trailern får vi se Idris Elba som agent Solomon Reed.
Keanu Reeves var fram till nu onekligen den coolaste killen i "Cyberpunk 2077", men den nya trailern som visades på The Game Awards i torsdags för kommande expansion "Phantom Liberty" ger honom värdig konkurrens. 
 
Nästa år får "Cyberpunk 2077" får sin första expansion nästa år, kallad "Phantom Liberty". Expansionen introducerar nya berättelser och nya karaktärer till Liberty City, och återigen rullar CD Projekt RED ut den röda mattan för en Hollywood-kändis, och det är ingen mindre än Idris Elba, (The Dark Tower).
 
Idris Elba är en av få människor som fortfarande lyckas se stentuff ut även med tv-spelsutrustning på huvudet.
 
Idris Elba tar nu på sig rollen som Solomon Reed, en agent för den federala byrån FIA. Spelare måste arbeta tillsammans med Solomon Reed i vad utvecklaren beskriver som "ett omöjligt uppdrag" baserat på både spionage och överlevnadselement.
 
"Säg mig att du har en plan", säger Johnny Silverhand i trailern, efter att vi sett ett nedskjutet presidentplan. "Inte en plan", säger en röst. "En man." Och den mannen visar sig vara Idris Elbas karaktär, Solomon Reed, en FIA-agent. "Fred har ett pris", hör vi Solomon Reed säge, och han fortsätter: "Någon måste alltid betala."
 
Se nya trailern med Idris Elba här nedan.
 
 
CD Projekt har inte gett oss ett specifikt släppdatum än, men vi vet att "Cyberpunk 2077: Phantom Liberty" kommer till PC, Playstation 5 och Xbox Series X/S någon gång under nästa år.
 
Kommer du spela expansionen Cyberpunk 2077: Phantom Liberty?
| 10 december 2022 15:00 |