Film

Skribent

MovieZine

11 november 2019 | 14:45

"Ice Age"-fans vill se en spelfilm i "Lejonkungen"-stil

Det finns visst en namninsamling för allt nuförtiden.
Ett inbitet "Ice Age"-fan tycker inte att det räckte med fem animerade filmer. Mason Carr har startat en insamling online för att vädja till Disney (nyblivna ägare av 20th Century Fox) om en remake.

- En spelfilmsversion av den första filmen skulle göra många fans glada. Ja, folk har blandade åsikter om spelfilms-remakes av populära animerade filmer, men en ny "Ice Age", vore grymt. Kanske i en mörkare ton", skriver initiativtagaren på Change.org.
 
"Ice Age"-serien har onekligen blivit populär med fem animerade filmer mellan 2002 och 2016, och över 3 miljarder dollar i intäkter. Namninsamlingen vädjar till fans och icke-fans, och har snart uppnått målet på 500 påskrifter. Tillräckligt för att få Disney att vakna? Knappast. Men låt grabben drömma.

- "Ice Age" var en stor del av min barndom, jag älskade den som ung. Min favorit var Manny. Jag skulle gärna se honom i en spelfilm ihop med Sid och Diego, och glöm inte den ekollon-älskade ekorren Scrat, berättar Carr.

Det funkade ju bra för "Lejonkungen", vars remake är en av årets mest sedda filmer. Men än så länge har inga andra filmer än Disneys egna klassiker försökt sig på live action-nyinspelningar.

Skulle ni vilja se en "Ice Age"-remake? Kommentera nedan.
| 11 november 2019 14:45 |