Serie

Skribent

Thomas Linnaeus

30 juni 2023 | 11:15

Hyllad skräckserie om mardrömslik stad får tredje säsong

Serien om familjen Matthews och den kusliga staden, "From" - fortsätter under 2024.
Tv-serien “From” får ytterligare en säsong, rapporterar Variety. Nyheten kommer efter senaste säsongsfinalen och premiär beräknas bli av under 2024. I denna serie får vi följa familjen Matthews, som under en bilresa plötsligt hamnar i en kuslig småstad. Om nätterna dyker fasansfulla varelser upp och det verkar vara omöjligt att lämna detta ställe…
 
- De första två säsongerna av “From” fängslade kritiker och skräckslagna fans, som på nätet har försökt sätta ihop pusselbitarna vecka för vecka - när hemligheterna i den mardrömslika staden sakta avslöjas. Vi ser fram emot att överraska våra fans i säsong tre, med mer skräck och mysterier men också fler svar, berättar Michael Wright, chef på MGM+ där serien visas i USA.
 
“From” har varit ganska anonym i Sverige, men i USA har serien hyllats. I skrivande stund har serien fina 93 av 100 på Rotten Tomatoes. Bland flera recensioner skriver Autostraddle “Varje avsnitt släpper fler pusselbitar, och det har varit jäkligt spännande att försöka sätta ihop dem”.
 
“From” visas på C More i Sverige.
| 30 juni 2023 11:15 |