Film

Skribent

Veronica Wiklöf

2 december 2021 | 19:20

Huset från "Ensam hemma" kan bli ditt för en natt

Det ikoniska huset från "Ensam hemma"-filmerna blir nu ett AirBNB - men endast för en exklusiv natt. Huset som alla undrat hur pappa McCallister hade råd med kommer att vara i sann "Ensam hemma"-inredning.
Det är för att uppmärksamma den sjätte filmen i franchisen, nyss släppta "Home Sweet Home Alone", som första filmens karaktär Buzz McCallister ska ska vara värd för några lyckliga besökare i familjens enorma villa. Men det är endast för en enda natt huset står öppet för fyra gäster för endast 226 kr. Familjen McCallister kommer såklart vara på semester (och den här gången tycks de inte ha glömt Kevin någonstans). 
 
 
Huset kommer att vara juldekorerat och ha en alldeles perfekt trimmad julgran - Kevins favorit. Dessutom ska det att finnas en del fällor, likt de Kevin installerade för att hålla Marv och Harry borta.
 
 
Det kommer att serveras mat som var populär i 90-talets USA och såklart kommer Buzz ha sin tarantula som besökarna kan få gosa med.
 
 
Det är första gången någonsin (och kanske sista) som huset tar emot fans som vill återuppleva scener från kultklassikern. Från den 7 december kommer man kunna boka in sig på datumet 12 december, så länge man själv bekostar resan till Chicago. Företaget AirBNB kommer även donera en del av intäkterna till ett barnsjukhus.
| 2 december 2021 19:20 |