Film

Skribent

MovieZine

26 april 2022 | 12:00

Hundratals karaktärer när Spider-Man beger sig "Beyond the Spider-Verse"

Sony har riktigt stora planer för sina två uppföljare till "Spider-Man: Into the Spider-Verse".
Sony avslöjar riktigt stora planer för sina två uppföljare till den animerade succéfilmen "Spider-Man: Into the Spider-Verse" från 2018.
 
Under studions skrytiga presentation på måndagens CinemaCon meddelade manusförfattarna Phil Lord och Chris Miller att nästa film kommer ta plats i sex olika universum. Inte nog med det, vi kommer att få möta hela 240 olika karaktärer (jämförelsevis hade första filmen bara 40). 
 
Några av dem som nämns, förutom Spider-Man själv, är Spider-Gwen, Miguel O'Hara - även känd som Spider-Man 2099, Jessica Drew (med röst av Issa Rae) och en Da Vinci-inspirerad Vulture, skriver AV Club
 
- Man kan inte ta en unik och banbrytande film och sedan göra samma sak igen. Vi försöker att bryta ny mark. Så den här blir större, det är det största teamet som någonsin har jobbat på en animerad film, berättar Miller.
 
 
Runt tusen personer ska ha jobbat på den andra filmen i serien, "Spider-Man: Across the Spider-Verse", vilket sägs vara rekord för en animerad film. Den efterlängtade fortsättningen på Miles Morales äventyr kommer på bio 2 juni 2023.
 
Man passade på att ge den tredje filmen en officiell titel (så att den slipper en förvirrande "Part II" i titeln). "Spider-Man: Beyond the Spider-Verse" får premiär 29 mars 2024.
| 26 april 2022 12:00 |