Film

Skribent

Carl Adam Anderberg

4 januari 2017 | 21:00

Hugh Jackman kanske inte är klar med karaktären Wolverine än trots allt

Trots att "Logan" skulle bli hans sista film som mutanten.
Efter 17 år och nio filmer hade det äntligen blivit dags för Hugh Jackman att lägga klorna på hyllan. Han meddelade tidigt att kommande "Logan" skulle bli hans sista framträdande som den ikoniske mutanten, men nu verkar det som att han kanske inte riktigt är redo att säga adjö riktigt än. Och allt verkar vara Deadpools påhitt.

Ryan Reynolds berättade nämligen för en tid sedan att han mer än gärna hade gjort en film med Deadpool och Wolverine, men att han var osäker på huvuvida det skulle gå att övertala Jackman.

- Jag har ingen aning om ifall jag kan få honom att ändra sig. Det är publiken som avgör, och jag skulle enbart utnyttja förhållandet med dem för att få Hugh att komma tillbaka och göra en till film.

Jackman själv är citerad i samma artikel (som Variety publicerat) där han svarar:

- Jag är osäker på mitt beslut att sluta för jag kan verkligen se hur perfekta de här två karaktärerna skulle vara tillsammans. Men tajmingen kanske inte är den rätta.

Allt hopp kanske inte är ute för att få se Hugh Jackman som Wolverine igen alltså, och dessutom då i sällskap av Deadpool. Nu är frågan: håller du tummarna?
| 4 januari 2017 21:00 |