Film

Skribent

EvaEpic

16 februari 2012 | 14:01

Hugh Grant våldtar och dödar i "Cloud Atlas"

En film, 2 parallella filmenheter med 3 regissörer som spelar in 6 olika historier som är förenade med varandra. Låter det krångligt? Det är hur "Cloud Atlas" är utformad, skriven och regisserad av Tom Tykwer, Andy och Lana Wachowski.

Skådespelarna får spela många olika roller, byta kön och ras i historien som går från äventyr till detektiv-thriller till dystopisk sci-fi. Ensemblen består av Tom Hanks, Halle Berry, Hugo Weaving, Ben Whishaw, Susan Sarandon, Jim Broadbent, Hugh Grant och Bae Doona, men vilka olika roller de ska spela finns det inte mycket information om.
- Jag har sex olika cameo-roller i denna konstiga och ambitiösa film. Jag våldtar och dödar rätt mycket. Jag har väldigt mycket make-up också. Man kommer nog inte ens känna igen mig i filmen! Men det var kul. Jag trodde att jag skulle tacka nej först innan jag ens läst manuset - som jag normalt brukar göra, men jag ville träffa Andy och Lana Wachowski för jag har alltid beundrat dem. Och de är charmiga och fascinerande, säger Hugh Grant till Empire.

När det kommer till en specifik roll så nämner Grant att han spelar "en kannibal, ungefär 2000 år in i framtiden", vilket betyder att han har en liten roll i den sista historien. Men med tanke på att han ska spela sex roller så kommer han säkert dyka upp fler gånger.

- Jag har sett några delar utav filmen och det är fantastiskt. Jag spelade in mina scener på ungefär 20 dagar och varje regissör spelar in sin del av filmen med sitt egna team, det är otroligt, säger Grant.

| 16 februari 2012 14:01 |