Serie

Skribent

Anna Thunman Sköld

5 april 2014 | 14:01

"How I Met Your Mother" får alternativt slut

De fans som inte gillade hur komediserien slutade kan glädja sig över att DVD-versionen kommer innehålla en alternativ upplösning.

Många tittare var minst sagt upprörda över hur "How I Met Your Mother" tog slut och i veckan började till och med en hemmagjord final florera, där ett fan till serien klippt ihop sitt eget drömslut (den är bortplockad nu på grund av upphovsrättsliga skäl).

Skaparen Carter Bays tog därför på fredagen till sin Twitter, rapporterar Zap2it, och skrev:

- Om ni inte gillade finalen, så är det sånt som händer, antar jag. Vi försökte nånting och det föll inte väl ut hos er. Jag hoppas att vi fortfarande är vänner ändå.

Han meddelade också att en annorlunda epilog kommer presenteras på DVD:n som släpps i höst.

Tydligen satt han och medskaparen Craig Thomas i redigeringen i slutet av mars och velade mellan två väldigt olika slut.

- Vi spelade bara in enligt ett manus, men tack vare redigeringsmagi hade vi två möjliga vägar att gå. Vi valde slutet vi valde och vi står fast vid det beslutet. Fast vi älskade den andra varianten också, så den kommer hamna på DVD-boxen.

Han avslöjade dock inget om vilken riktning det andra slutet tar. Bays avslutade istället med att återigen tacka alla fans.

- Slutligen, tack igen alla ni som gjorde #HIMYM till en del av era liv. Ni betyder så mycket för oss.

| 5 april 2014 14:01 |