Serie

Skribent

MovieZine

15 december 2016 | 07:00

"How I Met Your Father" har plockats upp igen och kan vara här nästa år

Tv-bolaget har beställt ett pilotavsnitt av spinoffen, den här gången från två nya skapare.
Vi har hört det förr, men "How I Met Your Father" kan vara på väg. Spinoff-idén där det är tänkt att vi följer en kvinnas berättelse om hur hon träffade sin livs kärlek var nära på att bli av redan 2014, men föll på mållinjen. Nu skrivs ett nytt manus för serien och 20th Century Fox Television backar upp projektet.
 
Uppföljning skrivs inte av "How I Met Your Mothers" skapare den här gången. Carter Bays och Craig Thomas filmade ett pilotavsnitt för två år sedan, men när producenterna på tv-kanalen inte var nöjda och seriens skapare inte ville kompromissa rann spinoffen ut i sanden.
 
Den här gången är det "This Is Us" Isaac Aptaker och Elizabeth Berger som utvecklar idén och befinner sig fortfarande på manusstadiet. Om de lånar någon som helst inspiration från original-seriens manusidé, som har läckt på nätet, kommer "How I Met Your Father" att handla om Sally Javits, spelad av Greta Gerwig, som efter ett uppbrott flyttar in hos sin bror och hans pojkvän. Den framtida, äldre Sallys röst som återberättar allt skulle i så fall tillhöra Meg Ryan, om den nya duon använder samma skådisar som Bays och Thomas ursprungliga pilot.
 
Skaparna hoppas på att "How I Met Your Father" kommer att plockas upp och vara klar runt vinterhalvåret 2017/18.
 
Vill du se en kvinnlig spinoff på "How I Met Your Mother", även med nya skapare?
| 15 december 2016 07:00 |