Serie

Skribent

MovieZine

17 september 2021 | 16:00

Höstens höjdpunkter och nya premiärer på Apple TV+

”The Morning Show” fortsätter med en ny säsong, ”Foundation” bjuder på storslagen sci-fi och Tom Hanks dyker upp i originalfilmen ”Finch”.
Artikeln innehåller köplänkar.
 
Streamingtjänsten Apple TV+ har fortfarande inte tryckt gasen i botten vad gäller nytt innehåll. Den är lätt att glömma bort i skörden av filmer och serier som de andra konkurrenterna skämmer bort oss med. Men därmed inte sagt att det saknas intressanta titlar hos Apple.

Just nu rullar nya säsonger av populära serier som "Ted Lasso" och "See". Idag fortsätter dramat mellan Reese Witherspoon och Jennifer Aniston när "The Morning Show" återvänder med en andra säsong - detta är förmodligen den bästa dramaserien du kan fånga på Apple TV+ (streama gratis i en vecka här).

Bland höstens höjdpunkter finns också nya sci-fi-satsningar som "Foundation", "Invasion" och "Finch" - den senare är en purfärsk originalfilm med självaste Tom Hanks i huvudrollen.
 
Kolla in trailern nedan som visar mer:
 
 
The Morning Show - 17 september
Witherspoon och Aniston spelar två tv-ankare som får hantera metoo-problematik på arbetsplatsen, medan hela USA tittar på. Andra säsongen tar även upp covid-pandemin.
 
Foundation - 24 september
Påkostad filmatisering av Isaac Asimovs sci-fi-romaner.  "Foundation" utspelar sig under 1000 år i ett alternativt sci-fi universum, med Jared Harris och Lee Pace i rollistan.
 
The Problem with Jon Stewart - 30 september
Jon Stewart är tillbaka som late night-värd och kommer ta upp ett nytt och högaktuellt ämne varje vecka. Politisk satir är hans kännetecken så räkna med mycket av den varan.
 
Invasion - 22 oktober
TV-serien skildrar en utomjordisk invasion ur olika synvinklar och från olika platser runt om på vår planet. Sam Neill gör en av huvudrollerna.
 
Swagger - 29 oktober
Sportdrama från Kevin Durant, inspirerat av basketproffsets egna upplevelser som ung.
 
 
Finch - 5 november
Jorden har gått under och Finch (Tom Hanks) är den ende som överlevt. Han bygger en robot som får hålla honom sällskap och ta hand om hans hund när han dör.
 
The Shrink Next Door - 12 november
Komediserie utforskar den bisarra relationen mellan en psykiater och hans patient. Rollistan med Will Ferrell, Paul Rudd och Kathryn Hahn bådar gott.
 
| 17 september 2021 16:00 |