Film

Skribent

Robert Lange

18 maj 2016 | 01:30

Hon spelar Samara Morgan i ”Rings”

Kolla in ett gäng nya bilder från skräckuppföljaren.
Den 2 november är det dags för F. Javier Gutiérrez ”Rings” att se dagsljuset och sätta fart på våra mardrömmar som aldrig förr. Igår släpptes ett gäng nya blodisande bilder från filmen, och vi har också fått veta vem som kommer att axla rollen som Samara Morgan!

”Rings” är uppföljaren till ”The Ring” (2003) och ”The Ring Two” (2005), som bygger på Hideo Nakatas japanska skräckklassiker ”Ringu” (1998).  

Handlingen hålls fortfarande i dunklet och vi hoppas snart få skymta en trailer för att stilla skräckhungern. I rollerna ser vi bland andra Johnny Galecki (”The Big Bang Theory”), Aimee Teegarden (”Scream 4”) och Zack Roerig (”The Vampire Diaries”).

Vem som spelar filmens huvudantagonist, Samara Morgan, har vi fram tills nu inte fått veta. I de nysläppta bilderna här nedan, från Bloody Disgusting, ser vi Bonnie Morgan som vi tidigare sett i ”The Devil Inside” (2012) och ”Hellboy II: The Golden Army” (2008) komma krälande upp ur brunnen i full Samara-mundering.


Bonnie Morgan är dock ingen nykomling till rollen. Redan 2005 porträtterade hon Samara i ”The Ring Two” men stod aldrig med i rollistan. 

Vad tycks? Hur höga är förväntningarna på ”Rings”? 
| 18 maj 2016 01:30 |