Serie

Skribent

MovieZine

25 maj 2023 | 12:30

Här är höjdpunkterna på SkyShowtime i juni 2023

Säsong 2 av "Star Trek: Strange New Worlds" och exklusiva långfilmer som "Ticket to PAradise" och "Halloween Ends" får premiär i juni på SkyShowtime.
En andra säsong av populära Star Trek-serien "Strange New Worlds" flyger inom kort på SkyShowtime. Och så landar norska "Kamikaze" på streamingtjänsten - ännu en av de där nordiska serierna som försvann från HBO Max förra året.
 
Bland månadens exklusiva streamingfilmer hittar vi bland annat "Ticket to Paradise" med en semestersugen Julia Roberts, och "Halloween Ends" med en skräckslagen Jamie Lee Curtis.
 
 

Watcher - 6 juni

 
Thriller med Maika Monroe, känd från "It Follows". Hon spelar Julia, en amerikansk kvinna som gift sig med en rumän och kommer till Bukarest för att starta ett nytt liv. Men när en kvinnomördare börjar härja i staden upptäcker hon att en granne övervakar henne från sitt fönster.
 
 

Ticket to Paradise - 7 juni

 
Oscarsbelönade duon George Clooney och Julia Roberts återförenas som exen David och Georgia som är på gemensamt uppdrag att stoppa sin förälskade dotter från att göra samma misstag som de själva en gång gjorde. "Ticket to Paradise" är en romantisk komedi om den härliga överraskningen i att få en andra chans.
 
 

Kamikaze - premiär 12 juni

 
Norska dramaserien "Kamikaze" följer den tuffa och charmiga 18-åriga Julie (Marie Reuther) på hennes resa för att återupptäcka sig själv efter att hon förlorat sina föräldrar och sin bror i en flygkrasch. Plötsligt är hon ensam i ett stort hus med dyra bilar i garaget och, teoretiskt sett, allt som de flesta bara kan drömma om: ungdom, skönhet och pengar – massor av pengar – men materiella ägodelar har inget värde för Julie längre och hon tvingas söka efter skäl att leva vidare.
 
 

The Forgiven - 13 juni

 
Drama med Ralph Fiennes och Jessica Chastain. De rika Londonborna David och Jo Henninger kör så fort de kan genom Marockos öken för att hinna till en gammal väns exklusiva weekendparty när de råkar ut för en tragisk olycka med en lokal tonårspojke. De försöker dölja det inträffade, men tvingas snart att acceptera sin ödesdigra handling och de katastrofala följderna.
 
 

Halloween Ends - 14 juni

 
Den ständiga kampen mellan Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) och den skräckinjagande Michael Myers kommer till ett slut. Efter flera år fortsätter den galna, maskerade mördaren att undfly döden och förföljer Laurie och nu även hennes familj. Sista delen av den spännande trilogin som började med kassasuccén "Halloween" (2018) av regissören David Gordon Green.
 
 

Star Trek: Strange New Worlds (säsong 3) - 16 juni

 
"Star Trek: Strange New Worlds" är baserad på åren när kapten Christopher Pike bemannade kommandobryggan på U.S.S. Enterprise. I serien ser vi tittarfavoriter som Anson Mount som kapten Christopher Pike, Rebecca Romijn som Nummer Ett och Ethan Peck som vetenskapsmannen Spock.
 
 

Bros - 16 juni

 
Komediproducenten Judd Apatow ("The Big Sick") samarbetar med två humorgiganter, regissören Nicholas Toller ("Bad Neighbors") och Emmy-nominerade Billy Eichner ("Billy on the Street"). "Bros" handlar om två homosexuella män som kämpar med kärleken, men deras största hinder kommer att bli att övervinna sina egna problem med närhet.
 
 

Mrs. Harris Goes to Paris - 19 juni

 
Historien om en städerska och änka i 1950-talets London som blir handlöst förälskad i en elegant Dior-klänning och bestämmer sig för att hon måste ha en egen. Efter att ha arbetat, svultit och spelat för att få ihop pengarna för att följa sin dröm ger sig Mrs. Harris (Lesley Manville) iväg på ett äventyr till Paris.
| 25 maj 2023 12:30 |