Film

Skribent

MovieZine

21 maj 2021 | 10:30

"Hocus Pocus 2" släpps hösten 2022

Disney bekräftar att originalhäxorna Bette Midler, Sarah Jessica Parker och Kathy Najimy återkommer även i uppföljaren.
Det har länge varit känt att Halloween-klassikern "Hocus Pocus" från 1993 ska få en uppföljare, och nu släpps lite nya detaljer.

Disney har bekräftat att "Hocus Pocus 2" kommer hösten 2022, och som väntat blir det streamingpremiär på den egna plattformen Disney+. Trion Bette Midler, Sarah Jessica Parker och Kathy Najimy återvänder än en gång som häxsystrarna Sanderson.

I den nya filmen "råkar tre unga kvinnor återkalla häxorna till Salem i nutid, och måste stoppa dem från att äta barn och skapa kaos i världen", enligt Screenrant.

Inspelningen startar i höst med Anne Fletcher ("The Proposal") i registolen. Hon tar över projektet från Adam Shankman, som valde att göra en uppföljare till "Förtrollad" istället.

- Idag mer än nånsin behöver folk skratta. Vi borde skratta varje dag, och det kommer bli så kul med de här tre otroliga kvinnorna som spelar ljuvliga karaktärer från en så älskad film (...) Den här filmen är till för alla, fans som växte upp med originalet såväl som nästa generation, kommenterar regissören.
 
 
Vad tyckte du om originalet, "Hocus Pocus"? Kommentera gärna.
| 21 maj 2021 10:30 |