Spel

Skribent

Richard Hammar

15 november 2017 | 16:00

"Hitman" blir tv-serie - från författaren av "John Wick-filmerna

Det är officiellt! Agent 47 är på väg till tv-rutan för första gången någonsin. "Hitman"-franchisen har plockats upp av amerikanska streamingtjänsten Hulu som ska stå för produktionen.
Hulu har avslöjat i en exklusiv intervju med Deadline att den nya serien är godkänd och officiellt igång. Första avsnittet skrivs just nu av "John Wick"-skaparen Derek Kolstad som kommer stå som showrunner.
 
"Hitman"-franchisen har etablerat ett gott rykte bland spelare över hela världen. I över 17 års tid och efter flera speltitlar, har både fans och kritiker givit spelen stort beröm.
 
 
Två tidigare försök har gjorts till att ta "Hitman" till bioduken, dock blev både "Hitman" från 2007 och "Hitman: Agent 47" från 2015 minst sagt sågade av kritiker och majoriteten av fans var inte nöjda. Men med Kolstads uppenbara förmåga att skriva fantastiska lönnmördar-berättelser så har vi höga förväntningar på den kommande tv-serien.
 
Hulu hoppas tydligen på att detta ska bli ett nytt "flaggskepp" för "Hitman" och serien kommer ligga väldigt nära tv-spelets mytologi.
 
Ingen information än på vem som ska spela den ikoniska lönnmördaren eller när vi kan förvänta oss att serien finns klar för streaming.
 
Vad tycker ni, låter en "Hitman"-serie som en bra idé? Kommentera nedan.
| 15 november 2017 16:00 |