Skribent

Patrik Jonsson

9 september 2013 | 21:01

HBO:s "True Detective" har äntligen fått en trailer

Japp, och den är helt fantastisk. Detta är helt klart den serie jag ser som allra mest fram mot just nu och just därför tänkte jag självklart dela med mig av den.

Nyheterna kring den stannar dock inte endast där, HBO har även avslöjat vilken månad den kommer att ha sin premiär och det är kalla januari som gäller. Perfekt, lite amerikansk söder behövs definitivt till vintern för att tina upp vår tillvaro lite. "True Detective" kretsar alltså kring en 17-årig jakt (1995-2012) på en seriemördare i Louisiana och i huvudrollerna ser vi radarparet Woody Harrelson och Matthew McConaughey.

Se trailern här:

Så var det officiellt; den sjunde säsongen av HBO:s "True Blood" blir även den sista. Nästa sommar blir alltså den slutgiltiga bland vampyrer och andra avarter då ännu en långkörare slutligen tar farväl. HBO meddelar även att "The Newsroom" får en tredje säsong så ni som hellre lyssnar och tittar på Jeff Daniels nyhetsrabblande än på några bleka vampyrer kan därmed andas ut.

ABC har lagt beslag på rättigheterna till Andrew Gross bestseller "No Way Back" som utgavs tidigare i år och de har dessutom, i samma veva, gett TV-serieversionen grönt ljus till ett pilotavsnitt. "No Way Back" är en slags mysteriethriller vilken kretsar kring två kvinnor som slår sig ihop för att ta reda på en sanning som kan rädda deras liv.

Skådespelaren Jason O'Mara har inte haft någon vidare tur med de serier han medverkat i; "Life On Mars", "Terra Nova" och nu senast "Vegas" lades samtliga ned. Nu har han dock gett sig kast med en redan säkrad, stabil och pågående serie då han fått en större och betydande roll i "The Good Wife", jag önskar honom lycka till, bra skådis. Dessutom kan jag berätta att härlige Walton Goggins fått en gästroll i den kommande säsongen av "Community".

Strax innan helgen släppte ABC ännu en trailer till deras kommande "Agents of S.H.I.E.L.D.", för er som fortfarande inte fått nog av trailers till den här serien, you're in luck, varsågoda.

Avslutningsvis ska ni få en länk till TV.com:s sammanställning av höstens sändningsschema. Det är ju den tiden på året nu igen och varför bryta en hederlig gammal sed? Det här schemat är mycket behändigt, här finns all nödvändig information trevligt sammanställd i olika sektioner som "Dag för dag", "Nya serier" och "Återkommande serier". Den information som fortfarande inte finns med fylls sedan på med tiden så bli inte oroliga ifall ni saknar något!

Detta var allt för denna gång, ha det så gott, vi hörs igen på torsdag!

| 9 september 2013 21:01 |