Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

5 oktober 2021 | 11:40

HBO Max visar upp första trailern till "House of the Dragon"

Har du saknat "Game of Thrones"? Här är första trailern till en av nästa års mest efterlängtade nya tv-serier.
HBO Max har äntligen släppt en första officiell teasertrailer till den kommande prequelserien till "Game of Thrones". I samband med ett event där HBO Max presenterade sin nya streamingtjänst, som lanseras i Norden den 26 oktober, så avslutades allt med en första teasertrailer inför nästa års premiär av "House of the Dragon".
 
Prequelserien "House of the Dragon" utspelar sig ungefär 200 år före händelserna i "Game of Thrones" och är baserad på George R.R. Martins böcker "Eld & Blod : Historien om huset Targaryen" (del 1 och 2). I den nya serien kommer vi med andra ord att få lära känna "Game of Thrones"-karaktären Daenerys Targaryens förfäder, under den tid Targaryen-huset dominerade världen med sina drakar. 
 
 
Det är sedan tidigare känt att huvudrollerna kommer att axlas av bland andra Paddy Considine, Emma D'arcy, Matt Smith, Olivia Cooke, Steve Toussaint och Rhys Ifans. För den som vill veta mer om deras respektive rollfigurer har vi gått närmare in på det i en tidigare artikel.
 
Det är i nuläget fortfarande okänt exakt när "House of the Dragon" kommer att släppas under 2022.
 

Läs också: Så blir HBO Max i Sverige - pris, utbud & lanseringsdatum

 
Vad tycker du om den första trailern till "House of the Dragon"? Har längtan efter en ny "Game of Thrones"-serie väckts till liv? Kommentera gärna nedan!
| 5 oktober 2021 11:40 |