Film

Skribent

Alexander Kardelo

9 mars 2021 | 09:00

HBO Max råkade läcka "Zack Snyder's Justice League"

Tittare som ville se "Tom & Jerry" fick en super-överraskning.
Omtalade "Zack Snyder's Justice League" läckte ut på streamingtjänsten HBO Max inatt. Tittare som satte igång filmen "Tom & Jerry" blev förvånade när Snyders superhjältefilm istället rullade igång - mer än en vecka innan den officiella premiären.

HBO Max bekräftar att filmen "var tillfälligt uppe" och att "felet åtgärdades inom minuter".

Trots det hann vissa användare streama en rejäl bit av "Zack Snyder's Justice League". Variety har pratat med en snubbe som hann kolla in en hel timme innan streamen bröts. Doug Bass säger att han "var aldrig ett stort DC-fan" men att den timmen hann övertyga honom:

- Det är den bästa DC-filmen jag någonsin sett.
 
Ett pinsamt misstag av HBO Max... men i smyg lär de vara nöjda med all gratis publicitet och det goda betyget från den allra första tittaren.
 
 
Den mytomspunna "Snyder Cut" av sågade DC-filmen "Justice League" (2017) är regissörens egna fyratimmars-version som fördjupar sig mer i vissa karaktärer och ändrar om många av scenerna. Ben Affleck, Henry Cavill, Jason Momoa och Gal Gadot är tillbaka i sina roller som Batman, Superman, Aquaman och Wonder Woman för att rädda världen från Darkseid än en gång. Medverkar gör också Ray Fisher som Cyborg och Ezra Miller som The Flash.
 
"Zack Snyder's Justice League" släpps den 18 mars på HBO Nordic.
| 9 mars 2021 09:00 |